DANE PODSTAWOWE
Firma
Cochise Łódź Mateusz Lesiak
Franczyza Cochise Burger
INFORMACJE DODATKOWE
OPŁATY
KONTAKT
Cochise Burger to koncept burgerowni o wyjątkowej aranżacji w stylu dzikiego zachodu. Głównym naszym produktem są burgery premium i frytki belgijskie. Niepowtarzalny smak i oryginalność kilkunastu kompozycji pozwoliła nam wyróżnić się na tle konkurencji i zdominować łódzki rynek street food.
Postawiliśmy od początku na duży rozwój kanału delivery, dzięki czemu nasz udział w rynku w okresie pandemii pozostał niezagrożony i otworzyliśmy kolejne dwa lokale z nie mniejszym sukcesem. Przyzwyczailiśmy Łodzian do pysznych burgerów, bo marka Cochise to znak gwarantujący doskonałą jakość. Jesteśmy zdeterminowani na osiąganie sukcesów finansowych tworząc doskonałą ofertę, dla miłośników burgerów.
Dlatego też wykorzystując naszą wiedzę, przygotowaliśmy ofertę współpracy opartej na zasadach franczyzy, do której zapraszamy wszystkich chętnych. Oferujemy możliwość otwarcia i prowadzenia własnej burgerowni COCHISE przy wykorzystaniu naszego doświadczenia i know-how.
Wsparcie dla Franczyzobiorcy Cochise Burger
- Projekt technologiczny
- Wykonanie projektu aranżacji wnętrza
- Udostępniamy nasz rozpoznawalny znak towarowy
- Gwarantujemy wyłączność terytorialną
- Wstępną ocenę atrakcyjności lokalu proponowanego przez franczyzobiorcę
- Szkolenia w zakresie zarządzania restauracją
- Szkolenia załogi przygotowujące do pracy w lokalu obejmujące receptury i technologię przygotowywania potraw, obsługi urządzeń i systemu obsługi klienta
- Obecność doświadczonych pracowników franczyzodawcy w lokalu franczyzobiorcy na kilka dni przed i po otwarciu restauracji dla klientów;
- Objęcie adresu franczyzobiorcy akcjami reklamowymi i promocyjnymi marki COCHISE
- Opracowanie i udostępnianie projektów materiałów marketingowych;
- Stałe wsparcie, doradztwo oraz rozwiązywanie potencjalnych problemów w trakcie współpracy franczyzowej.
Inwestycja w Franczyze Cochise Burger
Kwota inwestycji potrzebna do otwarcia lokalu COCHISE uzależniona jest od stanu technicznego i wielkości lokalu:
- posiadając lokal po innej gastronomii, koszt inwestycji już od 50 tys. zł
- posiadając lokal nowy, do przygotowania od podstaw, koszt inwestycji już od 100 tys. zł
W ramach współpracy pobieramy opłatę wstępną w wysokości 15.000 złotych, która pokrywa wszystkie elementy wsparcia opisane powyżej.
Po otwarciu lokalu dla klientów franczyzobiorca wnosi co miesiąc opłatę bieżącą w wysokości 5% od obrotu netto.
Wymagania sieci Franczyzy Cochise Burger
Nasza oferta skierowana jest do osób:
- Kreatywnych, dynamicznych i przedsiębiorczych;
- Chętnych odbyć program szkoleń w zakresie zarządzania restauracją;
- Gotowych do realizacji standardów określonych przez franczyzodawcę;
- Posiadających odpowiedni kapitał własny;
- Dysponujących lokalem 60-120m2 w miastach powyżej 50 tys. mieszkańców.
Jesteś ambitny? Chcesz osiągnąć sukces finansowy w gastronomii? Lubisz kontakt z ludźmi?
Zadowolenie na twarzach klientów daje ci satysfakcję?
To ta oferta jest w sam raz dla Ciebie!
Zdominuj rynek gastro w swoim mieście i zostań Franczyzobiorcą!
Konceptów burgerowni już kilka jest na naszym rynku, może zrobicie podsumowanie, boplanuje z tym ruszyć mieście 60 tys. mieszkańców