DANE PODSTAWOWE


Firma

Dobra Buła sp. z o.o.

Siedziba

ul. STANISŁAWA LENCEWICZA 2A
01-493 WARSZAWA
MAZOWIECKIE

jednostki własne

5

jednostki franczyzowe

11

Zasięg sieci

Polska

Strona marki

Strona franczyzy

Franczyza Dobra Buła

Katalog franczyz » Franczyzy gastronomiczne » Franczyza Dobra Buła

INFORMACJE DODATKOWE


OPŁATY


Kwota inwestycji

Poniżej 25.000 zł

KONTAKT


Osoba do kontaktu

Łukasz Kuczyński

Opis

Dyrektor Generalny


Telefon

881209212


O nas

Nasza przygoda z Burgerami rozpoczęła się od jednego food truck’a i przerodziła w pasję kontynuowaną od 2013 r. aż do dzisiaj.
Zaufanie i pozytywny odbiór ze strony naszych gości pozwoliło nam z biegiem czasu, rozwinąć koncept w sieć lokali stacjonarnych.

Od początku istnienia naszymi dewizami są:
Jakość, Zdrowie i Radość z życia.

Używamy jedynie najlepszych, naturalnych i nieprzetworzonych składników.
Nie pozwalamy naszym gościom długo czekać na zamówienie i dokładamy wszelkich starań aby Burgery smakowały zawsze tak samo pysznie. Nasze Burgery przygotowujemy pod gusta najbardziej wymagających koneserów, dlatego wszystkie nasze składniki i kompozycje smakowe są starannie dobrane i sprawdzone.
Każdy może też skomponować burgera wg. własnych upodobań!

Co nas wyróżnia?

  • Bezpieczeństwo biznesu – Jesteśmy na rynku od 2013 r., i z sukcesami z roku na rok rozwijamy sieć, co jest możliwe dzięki sprawdzonemu, solidnemu i pewnemu modelowi biznesu.
  • Know – how Przekażemy Ci niemalże 10 lat naszego doświadczenia: biznesowego, produktowego, organizacyjnego oraz marketingowego.
  • Wsparcie operacyjne – Zapewnimy Ci wsparcie w każdej płaszczyźnie twojej działalności. Pomożemy Ci pokonać każdy napotkany problem i na bieżąco będziemy usprawniać wszelkie procesy.
  • Ecommerce – Uruchomimy w Twoim lokalu prosty i intuicyjny system gastronomiczny wraz z aplikacjami obsługującymi dostawy świadczone przez naszych partnerów.
  • Odporność na lockdown’y – Dzięki usłudze „dowozów do klienta” oraz opcji „na wynos”, nie odczuliśmy lockdown’u a w niektórych lokalach zanotowaliśmy wręcz wzrost obrotów.
  • Pomoc w finansowaniu – Mamy dla przygotowane atrakcyjne rozwiązania kredytowe i leasingowe, które zapewnią Ci płynność finansową od samego początku prowadzenia działalności.
  • Szkolenia – Gruntownie przeszkolimy Ciebie i Twoich pracowników. Naszym celem jest abyś w dniu otwarcia doskonale wiedział jak funkcjonuje restauracja i mógł z pewnością siebie i swojego zespołu obsługiwać klientów.
  • Wdrożenia – Pomożemy Ci w przygotowaniu projektu technologicznego, a także projektu aranżacji wnętrz Twojego lokalu oraz we wdrożeniu systemu HACCP.

„Prosty biznes w 4 krokach” – Burgerownia to najprostszy system restauracyjny.

  • Proste menu – Niewielka ilość pozycji oraz proste i powtarzające się receptury.
  • Gotowe półprodukty – Wstępnie przygotowane produkty wymagają mniej pracy i mniej sprzętu.
  • Łatwe zarządzanie – Model przewiduje zarządzanie lokalu za pomocą 1 kierownika, również obsługującego lokal.
  • Personel bez doświadczenia – Prosta praca wymagająca jedynie krótkiego przeszkolenia to większy dostęp do pracowników.

Warunki, finanse Franczyzy Dobra Buła

Nasza Franczyza jest szyta na miarę. Oferujemy 2 modele franczyzy:

  • Bistro – Czyli tradycyjna restauracja,
  • Smart – Punkt mobilny w przyczepie gastronomicznej,

Bistro – Tradycyjna restauracja

Wielkość inwestycji uzależniona jest od stanu, wielkości i wyposażenia wybranego przez Ciebie lokalu.

Inwestycja już od 150 tys.

Jeżeli zdecydujesz się na lokal po gastronomii, niewielkim kosztem będziesz mógł go zaadaptować do brandu „Dobrej Buły”.
W przypadku pozyskania lokalu w stanie surowym, koszty wzrosną.
Potrzebny nakład finansowy będzie również w dużym stopniu zależał od Twojego własnego wkładu pracy.
Pomożemy przygotować Ci prognozę kosztów po ustaleniu Twoich oczekiwań i możliwości.

Nasza Franczyza jest szyta na miarę, dlatego wspólnie znajdziemy zadowalające rozwiązanie!

Smart – Przyczepa gastronomiczna

  • Rodzaje Finansowania i kosztów:
  • Leasing – inwestycja już od 15 tys.

Zakup – inwestycja już od 150 tys.

Zalety prowadzenia mobilnego punktu:

  • Uproszczone formalności,
  • Nowoczesny i innowacyjny punkt mobilny,
  • W pełni wyposażony (Sprzęt gastronomiczny, meble, chłodnictwo),
  • Całoroczny model biznesowy,
  • Mobilność,
  • Elastyczny dobór lokalizacji,
  • Prosta zmiana lokalizacji po otwarciu,
  • Tańszy w utrzymaniu niż lokal stacjonarny,
  • Niższe opłaty franczyzowe,
  • Możliwość aranżacji ogrodu i parkingu w lokalizacjach,
  • Wykończenie wysokiej jakości,

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *