
DANE PODSTAWOWE
Firma
Mastergrupa
Franczyza Pizzeria 105
INFORMACJE DODATKOWE
OPŁATY
KONTAKT
Od 20 lat tworzymy pizzę, którą pokochali goście w całej Polsce. Jesteśmy rodzinną firmą kierującą się zasadą transparentności biznesowej i elastycznego podejścia do naszego klienta. Naszych Franczyzobiorców traktujemy jako równorzędnych partnerów biznesowych mając z każdym z nich indywidualny kontakt.
Naszym znakiem rozpoznawczym jest królowa polskich szos – Syrena 105. To dzięki niej nasze lokale mają niepowtarzalny sznyt, a nazwy pizz zostały zaczerpnięte z epoki, w której była produkowana
Smak serwowanych przez nas dań w połączeniu z oryginalnym konceptem marketingowym i spójną komunikacją marki zaowocował otwarciem ponad 80 placówek franczyzowych. Przez pierwsze 10 lat istnienia marki prowadziliśmy lokale własne i dopracowaliśmy system franczyzowy, tak aby naszym Franczyzobiorcom zaprezentować sprawdzony koncept.
KOMPLEKSOWE SZKOLENIA
Przez cały okres współpracy oferujemy bezpłatne szkolenia dla Franczyzobiorców, managerów i pracowników restauracji w zakresie dokumentacji, jakości obsługi, organizacji produkcji, optymalizacji kosztów oraz lokalnych działań marketingowych.
MARKETING
Projektujemy materiały reklamowe we współpracy z profesjonalnymi grafikami i specjalistami technik sprzedaży. Zapewniamy druk, wykonanie oraz dostawę wszystkich materiałów reklamowych do lokali w preferencyjnych cenach.
KOMPLEKSOWE ROZWIĄZANIA IT
Sieć Stopiątka posiada najnowocześniejszy system informatyczny do zarządzania sieciami gastronomicznymi, integrujący potrzeby klientów, Franczyzobiorców oraz Franczyzodawcy.
NASZE MARKI

STOPIĄTKA
Głowna marka z 20-letnim doświadczeniem dedykowana do miast i mniejszych miejscowości.

STOPIĄTKA IN ITALIA
Sub-brand marki głównej dedykowany do największych aglomeracji i prestiżowych miejsc. Wyróżnikiem marki jest elegancki styl wystroju lokali i obsługa kelnerska na wysokim poziomie.

STOPIĄTKA FABRYKA
Innowacyjny, autorski projekt właściciela sieci. Sub-brand przystosowany do dużych miast z naciskiem na lokalizację przy głównych arteriach. Produkcja pizzy jest na tyle zautomatyzowana, aby jeden pracownik w szybkim czasie obsłużył wysokie natężenie ruchu.